Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Криворізькому районі виявили нерозірвані касетні боєприпаси: будьте обережні

26 вересня  Дніпропетровській області надзвичайники знайшли та знищили: 2 застарілих та 6 сучасних боєприпасів: дві застарілі ручні гранати, сучасний касетний боєприпас “Торнадо – С”, сучасний реактивний снаряд «Ураган», дві сучасні протитанкові гранати, один сучасний артилерійський снаряд, сучасний бойовий елемент «Ураган».

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Криворізькому районі ДСНС знайшли та знищили нерозірвані боєприпаси: дві застарілі ручні гранати знайшли на вулиці Рибальській селища міського типу Карнаухівка, один сучасний касетний боєприпас «Торнадо – С» знайшли поблизу села Новомар’янівка, один сучасний реактивний снаряд «Ураган» знайшли за межами села Володимирівка, дві сучасні протитанкові гранати виявили на центральній вулиці села Калинівка, один сучасний артилерійський снаряд знайшли поблизу села Вищетарасівка, один сучасний бойовий елемент «Ураган» знайшли у місті Марганець.

Небезпечні предмети знищено шляхом контрольованого підриву ДСНС.

Мешканці Дніпропетровської області, якщо ви помітили підозрілий предмет, у жодному разі не наближайтеся до нього та не підіймайте його. Повідомляйте у Службу порятунку за номером «101»!

Застарілі ручні гранати

Сучасну протитанкові гранати

Сучасний боєприпас

Сучасний бойовий снаряд

Раніше ми розповідали, про російську ракету, яка влучила у Криворізький аеропорт: які наслідки.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

 

Нагору