Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Рецидивіст з Дніпропетровської області намагався продати гранати

У Новомосковському районі Дніпропетровської області 32-річний містянин намагався продати гранати. Відомо, що у чоловіка раніше вже були проблеми с законом.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

Як з’ясувала поліція, 32-річний місцевий мешканець намагався продати 7 гранат різного типу та п’ять запалів до них. Ще 3 гранати вилучили у нього під час обшуку.

32-річний місцевий мешканець намагався продати 7 гранат різного типу та п’ять запалів до них

32-річний місцевий мешканець намагався продати 7 гранат різного типу та п’ять запалів до них

24 вересня працівники кримінальної поліції Новомосковського районного відділу поліції затримали “торговця зброєю”. Під час санкціонованого обшуку за місцем його мешкання правоохоронці виявили дерев’яний ящик військового зразка, в якому зберігалися ще три гранати різного типу та маркувань. Також були виявлені гроші, отримані від збуту боєприпасів.
Всі речові докази вилучили та направили на експертизу.
Наразі затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
На теперішній час правоохоронці встановлюють походження боєприпасів та можливу причетність чоловіка до інших злочинів, пов’язаних із незаконним обігом зброї. Досудове розслідування триває.

Раніше Інформатор писав про те, що патрульні Кривого Рогу зупинили 39-річного водія автомобіля та знайшли в салоні предмети, зовні схожі на боєприпаси різного калібру та відстріляні гранатомети РАГ-18.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору