Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Звернення путіна: президент рф оголосив часткову мобілізацію

На фоні невдач на фронті у росії оголосили мобілізацію. Це пропозиція Міноборони та Генштабу рф. Ініціативу підтримав російський диктатор володимир путін. У зверненні до росіян, 21 вересня, він підтримав “референдуми” на тимчасово окупованих Луганській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській областях.

Про це повідомляє Інформатор.

“На росії призову підлягатимуть тільки громадяни, які знаходяться в запасі. Мобілізаційні заходи розпочнуться на росії з 21 вересня. У період часткової мобілізації звільнення з військової служби можливе за віком, станом здоров’я та за вироком суду про позбавлення волі”, – йдеться у заяві.

На росії сподіваються притягнути на війну в Україну 300 тисяч резервістів, – про це сказав шойгу. На тлі заяви про мобілізацію в гуглі найчастішим запитом став: “Як поїхати з росії?”. В більшості, за цим запитом шукали інформацію жителі Москви, Бєлгородської, Псковської, Ростовської та Калінінградської областей.

Також російський диктатор заявив, що покликані на військову службу перед відправкою до частини обов’язково проходитимуть додаткову військову підготовку. Заява російського президента була зроблена на тлі інформації про бажання окупантів провести “референдуми” на захоплених територіях України.

Аналіз запиту на території рф “Як поїхати з росії?”

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ потопили російську баржу з озброєнням, збили російський штурмовик Су-25, дрон-камікадзе і два розвідувальні безпілотники.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору