Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Біля залізничної колії у Дніпропетровській області чоловік вистрелив у спину незнайомцю

Поліція Кам`янського затримала 40-річного чоловіка, якого підозрюють в убивстві місцевого жителя. Підозрюваний вистрелив в спину потерпілому та втік з місця злочину.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.
18 вересня о 20-й годині до поліції надійшло повідомлення про те, що біля залізничної колії виявлено загиблого чоловіка.

Під час огляду місця події експерти побачили на спині вбитого вогнепальне поранення. Зібрав максимум інформації, обстежив місце події та прилеглу територію, поліцейські знайшли у кущах мисливську гладкоствольну рушницю.
Також правоохоронці встановили особу загиблого чоловіка –  59-річного місцевого жителя, та затримали підозрюваного. Ним виявися 40-річний місцевий житель.
За попередньою інформацією останній знаходився в районі платформи 7 км. Звідтіля він побачив, як із-за гаражів вийшло двоє незнайомих чоловіків та пішли в його сторону. Він взяв рушницю, яка знаходилась при ньому та поцілив в одного із чоловіків. Після скоєного, злякавшись відповідальності, втік з місця події, знаряддя злочину викинув по дорозі в кущі.
Що визвало необхідність стріляти, і чому чолов’яга мав при собі рушницю, у повідомленні не сказано.
Чоловіка затримали. Його повідомили про підозру у скоєні умисного вбивства. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Раніше Інформатор писав про те, що під час сварки чоловік зарізав рідного брата у Центрально-Міському районі Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору