Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

17 вересня-День рятувальників: як привітали надзвичайників у Дніпропетровській області

17 вересня офіційно відзначають свято – День рятівника. День рятівника відзначають з 208 року. За роки свого існування Служба порятунку здобула довіру та повагу. Сьогодні, під час здійснення збройної агресії російської федерації проти нашої країни, рятувальники стоять на захисті мирного населення, рішуче та самовіддано виконують свій службовий обов’язок, навіть ціною власного життя.

Інформатор вітає працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань.

Слова вдячності за героїзм, проявлений в час щоденного несення від Голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашук та Валентина Резніченко:

“Вітаю вас зі святом! Бажаю, аби ваші рукавички завжди лишались сухими, людського щастя, здоров’я, миру і завжди повертайтесь додому до своїх близьких цілими й неушкодженими. Пишаємося Вами! Ви – найкращі!”, – вітає Микола Лукашук.

“Ви завжди першими приходите на допомогу Ви рятуєте життя інших, часто ризикуючи своїм Ви приборкуєте воду, полум’я і залишки російських снарядів Ви знаєте смерть в обличчя і не знаєте страху Ви без відпочинку у мирний час, а у війну й поготів Ви завжди поряд і Ваша робота іноді здається буденністю Але ні… Вона надскладна, найсміливіша і наднебезпечна Вас завжди супроводжує життєствердне «врятували» Вам кожного дня хочеться сказати «дякую» ДЯКУЮ, наші Герої без зброї З Вашим днем, рятувальники!”, – вітає Валентин Резніченко.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок 

Нагору