Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На комбінаті “АрселорМіттал Кривий Ріг” призначили нового директора

На комбінаті “АрселорМіттал Кривий Ріг” призначили нового директора з корпоративних комунікацій. Їм став Володимир Гайдаш.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства.

Як написано у повідомленні: “Він відповідатиме за розробку та впровадження комунікаційної стратегії компанії, побудову діалогу з зацікавленими сторонами, взаємодію з українськими та іноземними ЗМІ, управління підрозділом комунікацій”.

Відомо, що Володимир Гайдаш – випускник престижної програми для професіоналів у сфері PR – Британського інституту CIPR – Володимир надавав послуги провідним компаніям у своїх секторах: фармацевтична корпорація «Артеріум», авіакомпанія «АероСвіт-Українські Авіалінії», інвестиційний hi-tech холдинг KM Core, міжнародна гірничо-металургійна компанія, найбільший платник податків України та найбільша газодобувна компанія Центральної та Східної Європи “Укргазвидобування”.

Співпрацював із Посольством Великобританії в Україні, був радником з комунікацій глав Спеціалізованої Антикорупційної Прокуратури та Державної служби геології та надр України.

У 2016 році Володимир увійшов до десятки найкращих PR фахівців України.

В цілому новий директор з корпоративних комунікацій “АМКР” працює у сфері PR-у понад 20 років.

Раніше Інформатор писав про те, що у вересні 2022 року колектив «АрселорМіттал Кривий Ріг» та дочірні підприємства продовжить працювати за особливим графіком роботи

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

 

Нагору