Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворізький дизайнер переміг у Всеукраїнському конкурсі «Країна сама себе не зробить»

Всеукраїнський конкурс «Країна сама себе не зробить» створили для того, щоб кожен подумав, що може зробити Україну успішною. Втілити свої ідеї учасники могли у форматах плакатів, малюнків та відео. Дизайнер з Кривого Рогу Артем Вашкевич переміг у номінації «Найкращий плакат».

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Центр спільних дій.

Артем створив плакат під назвою “Внесок кожного – безцінний”. На малюнку зображені багатоповерхівки, а вікна зі світлом утворюють український тризуб. Артем вважає, що модель ОСББ, коли мешканці об’єднуються і самостійно облаштовують свої домівки і двори – модель майбутнього.

«Для побудови нової країни нам як суспільству потрібна відповідальність. Відповідальність за своє життя, свою родину, своє помешкання, свій під’їзд, своє місто. Відповідальність під час виборів і за свою країну.

Простий приклад – ОСББ. Мешканці багатоквартирного будинку беруть на себе відповідальність за стан свого будинку, залучені до прийняття рішень, що безпосередньо впливають на їх життя. Наслідок – такі будинки дуже скоро стають значно придатнішими для життя і це вигідно у всіх сенсах. Тут внесок кожного – безцінний. Вважаю модель ОСББ малою моделлю нового суспільства. Люди, що залучені до справ ОСББ і бачать практичні успіхи своєї діяльності, вони мають шанс змінити свою свідомість. І, можливо, навіть робити свідомий вибір під час голосування Світло у вікнах – символ небайдужих і відповідальних людей. Саме вони – майбутнє країни!», – так Артем пояснює ідею своєї роботи.

Вітаємо земляка з перемогою!

Плакат-переможець

Раніше ми показали виставку криворізьких баггі.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору