Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Криворізькому районі в останню путь проводили земляка, який загинув за свободу України

В боях за свободу та незалежність України смертю хоробрих загинув уродженець Апостолівської громади  Ромашко Андрій Анатолійович. Йому було лише 43 роки.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку державну районну адміністрацію.

Старший солдат мінометного взводу РОМАШКО Андрій Анатолійович в бою за визволення Херсонської області отримав поранення, які несумісні з життям та помер.
На центральній площі міста Апостолове мешканці громади живим коридором, схилившись на колінах, провели кортеж із загиблим воїном в останню путь.
«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині, рідним та близьким Андрія Анатолійовича… Немає слів, аби висловити словами той біль, що охоплює серця родин, які втратили синів, батьків, дітей… Ми щиро шануємо пам’ять усіх героїв, які ціною власного життя відстоювали інше, мирне життя для нашої країни. Світла пам’ять тим, хто відійшов у вічність. Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас з небес!» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Інформатор висловлює свої глибокі співчуття рідним та близьким загиблого Героя

Раніше Інформатор писав про загибель у бою у Донецькій області мешканця Криворізького району Валентина Михайловича Лопошинського.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору