Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

російські спецслужби створили “Фонд Зеленського”: для чого

Як це не дивно звучить, але російські спецслужби разом з пропагандистами створили “Фонд Зеленського”. Зроблено це заради дискредитації Президента України перед міжнародною спільнотою.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.
Як написано у повідомленні: “Адміністрація президента рф створила нову структуру, афільовану з російськими спецслужбами. Її головним завданням стало втілення інформаційної «акції», спрямованої на дискредитацію Президента України Володимира Зеленського у країнах Західної Європи”.
Першим шахрайським проєктом цієї акції став фіктивний сайт «Фонду Зеленського» німецькою мовою: https://zestiftung.com, який стартує, за словами авторів, уже 30 вересня.
ГРУ наголошує, що даний сайт НЕ є офіційним та НЕ має жодного стосунку до України. Цей сайт є шахрайським, який створений для російського інформаційного впливу на європейський медіапростір.
Також, за даними ГРУ, російськими спецслужбами було створено базу лідерів думок та блогерів для поширення матеріалів так званого Фонду Зеленського.

ГРУ звертає увагу, що будь-яка співпраця та поширення інформації про так званий Фонд Зеленського вважатиметься співпрацею із російськими спецслужбами.

Раніше Інформатор писав про те, що СБУ затримала ворожого коригувальника.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору