Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Поспішала на допомогу побратимам: на Донеччині загинула військовий медик з Криворізького району

Мешканка Апостолового, військовий медик Соколовська Інга Станіславівна загинула 19 серпня, у Донецькій області. Жінка захищала Україну і рятувала життя військових на фронті. Смертельний ворожий снаряд влучив в автівку, коли Інга Станіславівна їхала на допомогу своїм побратимам. Безстрашній жінці був 51 рік.

Жінка врятувала не одне життя, надаючи медичну допомогу нашим захисникам, – повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку РДА.

Мешканці Апостолівської громади живим коридором, стоячи на колінах, проводили кортежі із загиблими захисниками в останню путь.

«Від імені усіх мешканців Криворізького району висловлюю глибокі співчуття родинам, рідним та близьким загиблих героїв. У скорботі схиляємо голови перед пам’яттю сміливців, чиє життя забрав клятий ворог. Ціна, яку ми платимо за свободу й незалежність, невимовно висока, а війна забирає в нас найсильніших, найвідданіших синів та дочок України…Вічна слава і вічна пам’ять Героям», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

На фронті загинув співробітник “АрселорМіттал Кривий Ріг”, читати – тут.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Олена Шевченко

Нагору