Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Україна вітає бійців “невидимого фронту”- з Днем воєнної розвідки

День воєнної розвідки в Україні відзначаюсь 7 вересня. Зараз це свято – особливе. Адже люди цієї професії роблять все можливе, щоб в усіх українців було майбутнє на рідній землі. 7 вересня 1992 року указом президента України був створений розвідувальний орган – воєнна розвідка. Але тільки 7 вересня 2007 року, згідно з наказом, встановили офіційне професійне свято – День воєнної розвідки.

Інформатор вітає представників галузі з професійним святом.

“Ви розкриваєте плани агресора. Ви здобуваєте інформацію для піхоти, десанту, артилеристів… Ви ризикуєте щодня та щохвилини, щоб українське військо мало успіх у бою. На ваших шевронах розправила крила сова. На шевронах ворога її легка здобич – кажан. Вдалого «полювання»… З вашим днем, розвідники. З 30-річчям воєнної розвідки України” – вітає Валентин Резніченко.

“І в мирний, і у воєнний час професія розвідника не втрачає своєї актуальності. Саме від вашої точної й своєчасної інформації залежить правильність найважливіших державних рішень, успіх в бою, якість оборонної підготовки. У ваше професійне свято хочу подякувати вам за службу в цей складний для нашої країни час. Нехай усі розвідувальні спецоперації будуть вдалими й безпечними для ваших життів. Бажаю повернутись до своїх родин цілими й неушкодженими, з виконаним бойовим завданням. Ви стоїте на сторожі державності України. І це найвідповідальніша нині місія. Успіхів вам, прихильності Фортуни, впевненості у своїх силах та непереможного бойового духу!” – вітає Микола Лукашук.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Нагору