Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Рецидивістка намагалася викрасти з криворізького гіпермаркету шампуню на 1000 гривень

28-річна криворіжанка з кримінальним минулим намагалася вкрасти з гіпермаркету засоби для догляду за волоссям на суму більш ніж 1000 гривень. Невдала крадіжка відбулася 6 вересня близько 18:30 у Саксаганському районі міста. Охоронці вчасно натисли на “тривожну кнопку” і поліція затримала зловмисницю.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію охорони Кривого Рогу.

Поліцейські охорони Кривого Рогу вчасно зреагували на сигнал тривоги та затримали зловмисницю.
Ввечері 6 вересня о 18:30, на головний пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «тривожної кнопки» з супермаркету, що знаходиться в Саксаганському районі міста та перебуває під охороною. Вже через декілька хвилин на об’єкт прибули поліцейські охорони.

На місці виклику до наряду звернулися представники магазину, які вказали на підозрілу особу. Як виявилось, жінка, скориставшись відсутністю працівників, намагалася скоїти крадіжку засобів по догляду за волоссям на загальну суму понад 1000 гривень. Пронести товар повз касу завадили правоохоронці.

«На місці ми встановили особу зловмисниці. Нею виявилася місцева 28-річна мешканка, 1994 року народження, яка раніше вже двічі притягувалася до кримінальної відповідальності за крадіжку»,- розповів поліцейський охорони Олександр.

Жінка зізналася у скоєні правопорушення та повернула весь товар на полиці гіпермаркету. Подальшу долю правопорушниці буде вирішувати слідчо-оперативна група Відділення поліції № 4.

Раніше ми писали про чоловіка, який також намагався винести з магазину товар, не заплативши за нього.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram-каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору