Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Російським «експертом-атомником», що водив членів місії МАГАТЕ по Запорізькій АЕС, виявився спеціаліст з розмноження мавп

Російські окупанти збрехали представникам МАГАТЕ, що прибули на Запорізьку АЕС. Замість реального експерта-атомника їм надали у якості «гіда» спеціаліста з розмноження мавп. У біографії цього «атомника» немає жодного натяку на хоча б базове вивчення енергетики. 

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та Енергоатом.

Рашистські псевдоЗМІ активно наголошували, що Запорізькою АЕС членів місії МАГАТЕ наче водив експерт-атомник та радник голови «Росатома». Проте, Ренат Карча насправді не має нічого спільного з енергетикою взагалі.

Саме цей персонаж виступав «гідом» для МАГАТЕ на нашій Запорізькій атомній електростанції. Саме він намагався переконати експертів, наче ракета, що снаряд, що стирчав у землі на території станції, був випущений з підконтрольної Україні території. Саме він ніс маячню про те, наче перед приземленням снаряд здійснив розворот на 180 градусів. Такі вже в нас керовані розумні снаряди.

Ренат Карчаа показує снаряд на ЗАЕС

Ренат Карчаа показує снаряд на ЗАЕС

Медіазона вирішила пошукати додаткову інформацію про такого «експерта», який навіть брехню нормальну вигадати не може. Знайшлося в біографії чимало цікавого.

«Карчаа – наймолодший депутат парламенту Абхазії першого скликання. Крім того, він працював на базі знаменитого розплідника мавп у Сухумі, а ще – був безпосередньо дотичний до продажу наукового архіву інституту експериментальної приматології та винуватцем смертельного ДТП із підлітком», – зазначають в Центрі стратегічних комунікацій.

Цей персонаж уже давно підробляє «експертом з усього». До цього його помічали спостерігачем на виборах. Також його представляли, як радника президента, «незалежним експертом» Абхазії та Північного Кавказу, і т.д. У нього було ще декілька ролей, вигідних кремлівському режиму. Тепер-от він став «експертом-атомником».

Варто зазначити, що це створіння вже потрапило до нового переліку персональних санкцій від 2-го вересня, затвердженого урядом України. З огляду на всі появи Рената Карчаа, його використовують як просте опудало, яке має відігравати свою роль для підтримання російської брехні.

Раніше Інформатор писав про те, що місія МАГАТЕ прибула на Запорізьку АЕС.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Нагору