Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Ми вільні люди, а вони раби”: представники британського видання The Guardian поспілкувалися з мешканцями Нікополя

Мешканці Нікополя живуть за декілька кілометрів від Запорізької АЕС, з якої російські війська обстрілюють місто. Армія рф кожного дня обстрілює мирне місто і ховається за атомною електростанцією. Представники з британського видання The Guardian побачили наслідки “свіжого прильоту” від росії і поспілкувалися з мешканцями Нікополя.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на канал The Guardian.

Знаходячись прямо перед будинком, куди поцілили російські загарбники і вбили жінку, представник британського видання запитав у мешканки сусідньої багатоповерхівки, чому ж на її думку, росія обстрілює мирний Нікополь?

“Це такі люди (росіяни – прим. ред.), вони не можуть пережити те, що ми живемо краще…Ми вільні люди, ми багаті люди, а вони раби. І хочуть нас такими зробити. Тому ми тут і живемо, ми не тікаємо, тому що ми не такі”, – відповіла жінка.

Журналіст The Guardian поцікавився, чому росіяни активно почали обстрілювати Нікополь.

Мешканці відповіли: “Вони хочуть посіяти паніку між нами. Щоб ми попросили керівництво здатися, тому що ми боїмося. Путін це терорист номер один”.

Світова спільното повинна знати, що росіяни впритул обстрілюють мирне населення. Адже ЗАЕС знаходиться лише у 5-ти кілометрах від Нікополя. Російські терористи розуміють, що ЗСУ не будуть відповідати вогнем по атомній електростанції.

“Де вони (російські окупанти – прим. ред), там одні руїни, біль, бруд і сльози”, – каже чоловік, який діставав з-під завалів людей після російського “прильоту” по нікопольській багатоповерхівці.

Але українці не здаються. Ми на своїй землі. Ми обов’язково переможемо!

Слава Україні!

Раніше ми розповідали про місію МАГАТЕ на Запорізькій АЕС.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

 

 

Нагору