Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Нікополі під час обстрілу окупантів загинула жінка

Протягом 28 серпня окупаційні війська російської федерації обстріляли три райони Дніпропетровської області.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука.

Надвечір окупанти вдарили по Нікополю. На жаль, одна людина загинула. Це жінка 1955 року народження. Також, за попередньою інформацією, двоє людей постраждало. Один житловий будинок знищено.

В Нікопольському районі вдень під удар потрапила Вищетарасівська, Мирівська та Марганецька громади. Є пошкодження декількох житлових будинків, господарських споруд, газогону, лінії електропостачання. Ніхто не постраждав.

Також ворог гатив по Синельниківському району, Раївська та Великомихайлівська громади. В останній пошкоджено три житлові будинки, одна господарська будівля знищена. На місці обстрілу рятувальники знайшли касетний елемент від «Урагану». На щастя – без жертв.

У Криворізькому районі обстріляли п’ять громад. Окупанти поцілили по Новопільській, Апостолівській, Карпівській, Широківській та Зеленодольській ТГ.

Є пошкодження будівель одного з підприємств, в житловому будинку частково пошкоджено дах. Постраждалих немає.

Щодо інших районів області – день минув без надзвичайних ситуацій. Наразі всі кордоні області – під надійним захистом ЗСУ.

Раніше Інформатор писав про те, що проти ночі 28 серпня ворог неодноразово обстріляв Криворізький та Нікопольський райони Дніпропетровської області.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору