Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Окупанти накрили Криворізький і Нікопольський райони з важкої артилерії: 5 тисяч мешканців без світла, зруйновані будинки

Вночі 27 серпня, російська армія сім разів ударила по Нікопольському району і тричі по Криворізькому. На щастя минулося без постраждалих.

Про це розповідає Інформатор з посиланням на ОВА.

По Криворізькому району гатили з «Ураганів». Є пошкодження будівель в садовому товаристві та електромереж. В Зеленодольській ТГ під обстріл потрапило енергетичне підприємство. Минулося без постраждалих.

На Криворізькому напрямку окупанти намагалися вести розвідку в районі Потьомкиного, що в 25 км від Зеленодольська. Але ворога було виявлено і знешкоджено.

За даними військових, противник постійно обстрілює Криворізький район, щоб не допустити просування наших військ на території Херсонщини.

У сам Нікополь прилетіли 7 снарядів з важкої артилерії. У місті понівечені з десяток приватних будинків, навчальний центр та лінії електропередач. Без світла залишилося майже 5 000 родин. Частину уже підключили. Аварійні бригади продовжують роботу.

На Марганецьку та Червоногригорівську громади ворог скерував понад 20 снарядів з «Градів» та важкої артилерії. Є пошкодження житла.

Цегла від будинку, домашні речі тепер лежать на подвір’ї після атаки росіян

Вибиті шибки, понівечений дах будинку після ворожих “прильотів”

Окупанти атакували двома протикорабельними ракетами Х-22 Нікопольський район, подробиці – тут.

Олена Шевченко

Нагору