Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Історія “нового криворіжця”, який майже тиждень пробув у російському полоні

Максим із села Ольгине на Херсонщині на собі відчув  всю лють російських окупантів. Чоловік ще на початку повномасштабного вторгнення росіі почав допомагати ЗСУ і потрапив під ворожий обстріл, а потім і в полон до окупантів.

Чоловік одразу вирішивши бути корисним і на своїй особистій машині почав підвозити військових до вказаних об’єктів. Одна з таких поїздок для нього та його товаришів стала фатальною. Саме тоді Максим опинився під обстрілом, з якого дивом вибрався живим, але втекти так і не зміг – потрапив до полону, – розповідає Інформатор з посиланням на Виконавчий комітет Інгулецької райради.

Наступні п’ять днів на нього чекали усі можливі тортури, які чоловік ледве пережив. Сьогодні каже, що досі не розуміє, як йому вдалося врятуватися, але точно знає, що пощастило це зробити не всім.

Наступний місяць Максим провів у Херсоні. Довгий час намагався прийти до тями після того, що сталося. Потім почав шукати можливостей виїхати до Кривого Рогу, де на той час вже перебувала його дружина з дітьми. Максим і досі дякує криворіжцям та дивується, що хтось може так перейнятися їхніми бідами.

Зараз Максим намагається не згадувати усього, що з ним трапилося.

Раніше ми повідомляли про наслідки ворожого смертельного обстрілу по Зеленодольську.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору