Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області п’ятеро злочинців виготовляли та продавали наркотики на 1,5 мільйона гривень

У Дніпропетровській області викрили банку наркоділків, яка виготовляла та збувала наркотики на 1,5 мільйона гривень.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.
Встановлено, що налагодив виготовлення та збут метамфетаміну 38-річний житель Дніпропетровської області. До «бізнесу» він залучив ще чотирьох спільників. Кожен з членів банди мав чіткі напрямки відповідальності – контроль виготовлення, пошук клієнтів та збут наркотику. Виробничі потужності ділки облаштували в гаражних приміщеннях. Реалізовували «товар» на території міст Марганець, Покров та Нікополь. Від наркобізнесу отримували 1,5 млн грн «прибутку».
18 серпня поліцейські провели обшуки за місцями мешкання чоловіків та на території гаражних приміщень. У ході санкціонованих судом заходів вилучили сліп-пакети з речовинами, схожими на наркотичні, гроші у різній валюті на суму майже 700 тисяч гривень, гаманець для зберігання криптовалют, банківські картки, флеш-накопичувачі, «чорнові» записи, мобільні телефони та два автомобілі.
Організатору та чотирьом спільникам повідомлено підозри за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів Кримінального кодексу України.Наразі усі затримані перебувають під арештом без права внесення застави.

Раніше Інформатор писав про те, що правоохоронці  на городі приватного будинку у Криворізькому районі виявили посів конопель.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору