Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Активний відпочинок: куди піти на вихідних у Кривому Розі

Через війну в Україні криворіжцям не до відпочинку, всі працюють на перемогу. Але релаксувати все ж таки треба, особливо якщо заходи благодійні. 

Інформатор розкаже, де можна з користю провести вихідні у Кривому Розі.

Пропонуємо долучити до “Краєзнавчої лекції з плетінням маскувальних сіток” і зануритися у неймовірний процес виробництва сталі, приєднаємося до усіх стадій виробництва від видобутку залізної руди до виробництва металопрокату. Плетіння маскувальних сіток в поєднанні з цікавою лекцією спонукає до продуктивної волонтерської допомоги. Реєстрація обов’язкова за посиланням. Час проведення 20 серпня з 9:00 – 13:00. Місце проведення: район Дзержинки. Детальну адреса після реєстрації. 0979404748.

Інформація з приводу події

Криворіжців запрошують на велопрогулянку у справжнє “забуте” царство – “Криворізьку зону відчуження”. Учасників чекають чудові краєвиди та цікаві розповіді. Беріть з собою щось перекусити, та обов’язково воду. Збір на Варусі 44 кварталу (Мусоргського 17) о 10:00. Організатори збирають кошти на димові шашки. Тож катаємо та приносимо користь одночасно.

Фото “Криворізької зони відчуження”

Юних криворіжців запрошують долучитися до майстер класу під керівництвом досвідченого конструктора кораблів для створення вітрильних кораблів із паперу. Це може бути піратський корабель чи торгове судно. Вартість 100 грн. Реєстрація обов’язкова 067-634-2224 Григорій Командор.

Афіша майстер класу

Розмірена прогулянка в вихідний день – це хороший відпочинок і приємна розрядка. Приєднуйтеся до пішохідної екскурсії “Стежками Петровського відвалу”.

У програмі екскурсії:
– огляд деяких об’єктів Шмаковського рудника і Катерининської залізниці;
– знайомство (заочне) з цікавими людьми, котрі проживали в цій місцевості;
– підйом на відвал;
– прогулянка по відвалу;
– фотосесія на тлі рідного міста та на троні Хазяйки Залізної гори;
– спостереження за рідним містом;
– незабутній спуск по кам’янистому схилу Петровського відвалу!
Одяг та взуття – зручні для переміщення по кам’яних схилах та відповідно до погоди. Участь в екскурсії – за попереднім записом за телефонами: 098-255-96-11, 099-312-39-99
При собі мати воду, перекус.

Збір – з 08.45 до 09.00 на дитячому майданчику ж / м “Первомайка” (перехрестя доріг від “Юності”, “Більшовика” і шахти “Родина”).

Екскурсія криворізькими горами

На вихідних можна порадувати дітлахів походом до кінотеатру. 20–21 серпня, 10:00. Цього тижня показують фільм: “Ведмедики: Назад на Землю”.

Ведмедик Брамбл завжди мріяв стати великим героєм і здобути загальне визнання. Таємничий інопланетянин на ім’я Аві прибуває на гору Пайн-Три і стає ведмедиком із позаземним розумом та енергією. Саме тоді, коли Аві має повернути первісне ядро, на нього напала таємнича високотехнологічна армія. Це повністю зруйнувало всі плани, через що вся Земля опинилася у великій небезпеці.

Вартість квитка – 1 грн. Показ у кінотеатрі Victory Plaza, вул. Лермонтова, 37.

Афіша мультфільму

 

Криворізький чемпіон з боксу Євген Хитров проводить безкоштовні тренування для всіх охочих 20 серпня о 10:00 біля флагштока, у Парку Героїв збираються криворіжці, що бажають займатися спортом. Заняття безкоштовні та мають на меті підтримати серед криворіжців популярність здорового способу життя, силових видів спорту та й взагалі зміцнити дух і тіло людей у складний воєнний час.

Заняття відвідують і ті, хто був змушений покинути свої домівки через бойові дії. Всі учасники тренування дуже вдячні Євгенові за гарну ініціативу та допомогу.

На початку тренувань роблять пробіжку – три кола навкруг Парку Героїв, потім відпрацьовують силові вправи, а на завершення займаються на тренажерах.

Де у Кривому Розі з’явився новий мурал читайте – тут.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору