Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Рашисти «анонсували» масштабні провокації на Запорізькій АЕС та погрожують повністю відключити станцію

Ситуація на Запорізький АЕС погіршується. Свої погрози виродки з міноборони рф оголосили у своєму каналі та у різних псевдоЗМІ. Світ має терміново втрутитися в злочинну діяльність рашистів. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, рашисти продовжують власноруч анонсувати власні злочини. Звичайно, роблять вони це виключно зі звинуваченням на адресу України. Спочатку ці недолюди вирішили провести свій псевдоаналіз аварії на Чорнобильській АЕС. Потім зненацька у них звідкись з’явилася інформація, наче «ЗСУ збираються інсценувати провокацію техногенної катастрофи на Запорізькій АЕС». Це вони прив’язують до візиту Генерального секретаря ООН в Україну в період з 17 по 19 серпня.

Як завжди, росія кричить про власні плани, намагаючись скинути провину на інших. Також вони наче звідкілясь узяли інформацію, наче «підрозділи 44-й окремої артилерійської бригади до 19 серпня мають бути готові працювати в умовах радіаційної зараженості місцевості». Ця бездоказова брехня начебто має довести, що Україна планує влаштувати обстріли Запорізької АЕС, якими саме в реальності займається рашистська федерація.

З огляду на власну вигадку, рашисти заявили, що вони можуть «розглянути питання про виведення в “холодний резерв” 5 і 6 енергоблоків станції, що призведе до зупинення Запорізької АЕС». Рашисти й далі продовжують свій злочинний план з відключення нашої станції від мережі України, прикриваючись власними хворобливими фантазіями. Виродків потрібно негайно вигнати як з ЗАЕС, так і з України, а можливо й з цього світу.

Раніше Інформатор писав про те, мешканців яких областей будуть евакуювати у випадку катастрофи на ЗАЕС.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Нагору