Кривий Ріг До сайту

Сім’ї на вечерю: готуємо картопляну піцу-запіканку

Піца з напівфабрикату, да ще й кожного дня смачний, але не дуже корисний варіант для вечері. Тим більше, коли на дворі серпень і море овочів дає нам змогу харчуватися і смачно, і корисно.

Реклама

Тому замість пици звичайної Інформатор пропонує приготувати пицу з картоплі і кабачків.

Продукти

Реклама

Приготування

Картоплю почистити від шкірки, вимити і порізати тонкими кружальцями 2-3 мм. Вимити кабачок, помідори і зелену цибулю. Помідори і кабачок порізати кружальцями, цибулю не дуже дрібно. Приготувати м’ясні продукти. Нагріти духовку до 200 градусів.

Збити яйця, додати молоко і натертий сир. Трохи посолити. Форму змастити маслом. Викласти шар картоплі.

Реклама

Потім м’ясо, посолити поперчити.

Потім кабачок, потім помідори і зелену цибулю. Залити яєчно-молочно-сирною сумішшю.

Випікати 50-55 хвилин. За 10-15 хвилин до готовності прикрити пергаментом або фольгою.

Реклама

Подавати на стіл гарячою.

Про те, як закрити на зиму молоду капусту, Інформатор писав рніше.

Альона Свірідова

Реклама