Піца з напівфабрикату, да ще й кожного дня смачний, але не дуже корисний варіант для вечері. Тим більше, коли на дворі серпень і море овочів дає нам змогу харчуватися і смачно, і корисно.
Тому замість пици звичайної Інформатор пропонує приготувати пицу з картоплі і кабачків.
Продукти
- 3-4 шт картоплі (375г).
- 1 невеликий пучок зеленої цибулі.
- 2 помідори. (250г).
- 1 невеликий кабачок(можна замінити мороженою зеленою квасолею).
- 200-300 г фаршу (можна курку, шинку, ковбасу).
- Сіль, червоний, чорний перець за смаком.
- 200-250 мл молока.
- 3-4 яйця.
- 100 г сиру.
- Приправи та спеції за смаком.
Приготування
Картоплю почистити від шкірки, вимити і порізати тонкими кружальцями 2-3 мм. Вимити кабачок, помідори і зелену цибулю. Помідори і кабачок порізати кружальцями, цибулю не дуже дрібно. Приготувати м’ясні продукти. Нагріти духовку до 200 градусів.
Збити яйця, додати молоко і натертий сир. Трохи посолити. Форму змастити маслом. Викласти шар картоплі.
Потім м’ясо, посолити поперчити.
Потім кабачок, потім помідори і зелену цибулю. Залити яєчно-молочно-сирною сумішшю.
Випікати 50-55 хвилин. За 10-15 хвилин до готовності прикрити пергаментом або фольгою.
Подавати на стіл гарячою.
Про те, як закрити на зиму молоду капусту, Інформатор писав рніше.
Альона Свірідова