Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області поліція затримала рецидивіста з автоматом та набоями до нього

Правоохоронці Дніпропетровської області продовжують виявляти незаконну зброю у місцевих мешканців.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.
9 серпня у Павлограді поліцейські зупинили підозрілого чоловіка. Під час перевірки особистих речей у нього в сумці виявили та вилучили Автомат Калашникова, 120 набоїв калібру 5,45, гранату Ф-1 та запал до неї. 25-річного затриманого доставили до відділу поліції для з’ясування всіх обставин. Як виявилося, молодик раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.
Цього ж дня, на одному з блокпостів поліцейські відділу реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Peugeot». При перевірці в салоні автівки правоохоронці виявили 30 набоїв до автомата Калашникова.Боєприпаси направили на експертне дослідження. Чоловіка доставили до відділу поліції для встановлення походження боєприпасів та всіх обставин злочину.
За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Раніше Інформатор писав про те, що у Центрально-Міському районі Кривого Рогу правоохоронці вилучили набої у водія автівки Fiat.

Альона Свірідова

Нагору