Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чи очікувати наступу російських військ на Кривий Ріг та евакуації мешканців

В останній час мешканці Кривого Рогу схвильовані інформацією про те, що ворог накопичує сили на Криворізькому напрямку і ось- ось може піти у наступ. “Можливо треба терміново евакуюватися” – розмірковує дехто.

Інформатор зустрівся з головою військової адміністрації Криворізького району Євгеном Ситніченком і запитав про це прямо.

Ось, що він нам розповів: “Підстав для примусової евакуації у нас немає. Так, дехто розганяє інформативні вкиди, накручують мешканців, що ось, ворог накопичує сили. Так, є якесь накопичення на нашому напрямку. Ворог збільшив кількість особового складу та технічних засобів. Ми знаємо про це від Генштабу. Але від цього збільшення на наших прикордонних територіях не збільшилася частота обстрілів і вид зброї не змінився. Як стріляли зі ствольної артилерії, мінометів, РСЗО “Ураган”, “Смерч”, то так і продовжують такими видами зброї обстріли. З 24 лютого кожного дня ми чекали наступ на Кривий Ріг. Деякі спроби були, які були відбиті успішно збройними силами України. І ми чуємо від цих рашистських організмів, що думки заволодіти Кривим Рогом їх не покидають. Але це в них не вийде, тому, що город і район дуже міцно фортифіковані. Ешелонована не одна лінія оборони. Вони сюди не зайдуть і не пройдуть. І хай що хочуть роблять, чи збільшують, чи не збільшують, нічого в них не вийде. Тобто все добре і вони сюди не зайдуть.

Раніше Інформатор писав про те, як живуть під обстрілами мешканці Нікопольського  району, Інформатор писав раніше.

Альона Свірідова

Нагору