Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Жахливий день для Криворізького району: ворог накрив житлові квартали з “Урагану”, є загибла і поранений

3 серпня закінчується з трагічними новинами з Криворізького району. Касетні снаряди з «Урагану» двічі накрили Зеленодольську громаду. Через ворожий обстріл загинула 70-річна жінка, 73-річний чоловік з травмами у лікарні. У селі Кошове немає світла, а на території Мар’янського та Великої Костромки можуть бути касетні снаряди.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, – передає Інформатор.

“Внаслідок обстрілу сіл Мар‘янське та Велика Костромка, що стався сьогодні в обід, загинула сімдесятирічна жінка. Ще один пенсіонер 1949 року народження дістав осколкове поранення грудної клітини та мінно-вибухову травму. Наразі чоловік перебуває в лікарні у Кривому Розі”, – уточнив Лукашук.

“Російські окупаційні війська вдарили по населеним пунктам з «Ураганів», внаслідок чого там пошкоджено декілька десятків житлових будинків, господарчі споруди, автівки. На місці обстрілу можуть бути небезпечні боєприпаси, тому прошу мешканців Мар’янського та Великої Костромки бути максимально обережними. Окрім цього, ворог обстріляв територію поблизу села Кошове: там пошкоджено лінію електропередач, без світла залишилось півсотні абонентів. Наразі тривають роботи з відновлення електропостачання”, – додав голова облради.

Щодо інших районів Дніпропетровщини – день минув без надзвичайних ситуацій, наразі ситуація повністю контрольована.

Олена Шевченко

Нагору