Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ворог розпочав створення ударного угруповання на Криворізькому напрямку

Обстановка в операційній зоні на півдні України складна та напружена. Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на оперативне командування Південь.

Окупанти розпочали створення ударного угруповання на Криворізькому напрямку. Цілком імовірна і підготовка ворожого контрнаступу із подальшими планами виходу на адміністративний кордон Херсонської області.
По рубежу Сухий Ставок – Білогірка ворог спробував провести розвідку боєм за підтримки двох танків. Успіху не мав. З втратами відійшов.
Але протягом дня наніс два авіаційних та два ракетних удари по наших позиціях.
Атаки здійснено з тимчасово окупованих територій Херсонщини та Миколаївщини, вздовж лінії зіткнення, гелікоптерами та реактивними системами залпового вогню «Смерч».

В Баштанському районі силами зенітно-ракетного підрозділу збито три крилатих ракети Х-101.
А нашою авіацією нанесено три удари по опорних пунктах і один – по скупченню озброєння та техніки в Бериславському та Баштанському районах.

Ракетно-артилерійськими підрозділами нанесено вогневий удар по Чорнобаївці, де розташований пункт базування окупаційних військ.
Наразі підтверджені втрати ворога складають 30 рашистів, 2 танки Т-72, гаубиця «Мста-Б», ще 4 одиниці автомобільної та броньованої техніки.

Про те, якою була ніч проти 3 серпня у Дніпропетровській області, Інформатор писав раніше.

Альона Свірідова

Нагору