Кривий Ріг До сайту

Молоді митці з Дніпропетровської області можуть отримати президентські стипендії: що для цього потрібно

Митці з Дніпропетровської області у віці з 14 до 35 років, які мають творчі досягнення, можуть отримати президентські стипендії.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу Дніпропетровської ОДА.

За словами начальниці управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської  ОВА Наталії Першиної,  це заохочення для тих, хто працює у сферах музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового та кіномистецтва.

Реклама

Пропозиції на здобуття стипендій вносяться шляхом самовисування громадянами України молодими письменниками і митцями у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва і кіномистецтва віком від 14 до 35 років (на момент подачі заявки), які мають творчі досягнення.

Згідно з  сайтом arts.gov.ua, претенденти на здобуття стипендії подають в електронному вигляді на електронну пошту l.ivanova@arts.org.ua такі скановані документи (фотокопії):

Якщо додаткові файли відправити в електронному вигляді немає можливості, необхідно їх надіслати через посилання на файлообмінник files.dp або надіслати поштою на адресу Держмистецтв: вул. Бориса Грінченка, 1, м. Київ, 01001.

Реклама

Строк приймання документів – з 1 серпня до 1 жовтня 2022 року.

Деталі – тут або за телефоном: (044) 202 13 90.

Про те, що в Україні створили мультик про недолугу російську армію, Інформатор писав раніше.

Реклама

Альона Свірідова

Реклама