Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Смілива гривня”: як українці можуть передати монети на потреби ЗСУ

З 1 серпня стартувала благодійна акція, в рамках якої українці зможуть передати монети номіналом 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень на потреби ЗСУ.

Акція триватиме протягом трьох місяців, про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна.

Значна кількість розмінних монет, зокрема номіналами 10 коп. та 50 коп. часто не використовуються громадянами для готівкових розрахунків та лежать у скарбничках чи кишенях.

Водночас ці кошти можуть допомогти українським захисникам боронити країну від російського загарбника.

Всі зібрані кошти будуть перераховані на потреби Збройних Сил України!

Де та як можна здати монети?

Пункти мобілізації монет на підтримку ЗСУ відкриті у відділеннях Ощадбанку та ПУМБу практично в усіх регіонах країни, де можлива безпечна робота банків.

Також можна організувати колективний збір коштів серед громад певного району, житлового комплексу, на роботі або в інших спільнотах. Адже, об’єднавшись, українці здатні творити дива та допомогати українській армії долати ворога.

Адреси відділень, у яких можна здати зібрані монети, а також детальні умови участі в акції зазначені на сайті “Смілива гривня” – https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/.

Сміливо здавайте монети до банків, а Національний банк разом із партнерами передасть вашу сміливість відважним українським воїнам!

Олена Шевченко

Нагору