Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ласунам: як приготувати найніжніший шоколадний рулетик без випічки

Поласувати смачненьким хочеться не тільки у вихідні дні. Але возитися з духовкою не завжди є час і бажання.

Інформатор пропонує приготувати найніжніший шоколадний рулетик із заварним кремом, для якого духовка не знадобиться.

Готується він дуже швидко, а головне – зовсім не калорійний! Наш рулетик складатиметься з двох частин – тонкі шоколадні млинці і ніжний заварний крем.

Шоколадний рулетик з заварним кремом.

Продукти

2 яйця

60 грам борошна

20 грам какао

160 мілілітрів молока

50 мілілітрів теплої води

пів чайної ложки розпушувача

30 грам цукру

Для заварного крему:

300 мілілітрів молока

1 яйце

20 грам кукурудзяного крохмалю

40 грам цукру

Приготування

Спочатку приготуємо млинці. Змішайте всі сухі інгредієнти і додайте до збитих яєць. Потім влийте молоко і теплу воду, ретельно перемішайте віночком. Випікайте на сковорідці як млинці, виходить приблизно 6 штук. Накрийте готові млинці і перейдемо до крему.

Збийте яйце, додайте крохмаль, цукор і молоко. Отриману суміш підігрійте на вогні і варіть крем до загустіння, постійно помішуючи.

Млинці викладіть на поліетиленову плівку трохи внахлест. Змастіть смужку кремом і скрутіть рулетик. Загорніть його в харчову плівку і залиште в холодильнику на пару годин.

Про те, як готувати хрусткі огірки з гірчицею, Інформатор писав раніше.

Альона Свірідова

Нагору