Кривий Ріг До сайту

Сезон закруток: готуємо гострий салат з кабачків та грибів на зиму

Коли кабачки йдуть повним ходом вже не знаєш, що з ними робити. Саме час заготовляти їх на зиму.

Реклама

Інформатор пропонує вам приготувати гостренький салат з кабачків та шампіньйонів на зиму.

Інгредієнти:

Реклама

3 кг молодих кабачків

2 ст. л. солі з верхом

1,5 кг шампіньйонів

Реклама

Маринад:

200 г олії

200 г цукру

Реклама

150 г оцту

2 банки соусу Сацибелі від Руна

Приготування:

Реклама
Кабачки порізати півкільцями всипати сіль і добре перемішати. Залишити на 40-50 хв. Час від часу помішувати. Потім злити сік, але не сильно. Шампіньйони почистить, помити і нарізати пластинками. Змішати з кабачками.

Для маринаду змішати всі інгредієнти і закип’ятити. В цей киплячий маринад кинути кабачки з грибами і варити 30 хв.

Дати дві головки часнику почавленого. Ще варити 10 хв. Розкласти в стерилізовані банки. Стерилізувати 20 хв. Вихід 12 0,5- банок.

Смачного!

Олена Шевченко