Коли кабачки йдуть повним ходом вже не знаєш, що з ними робити. Саме час заготовляти їх на зиму.
Реклама
Інформатор пропонує вам приготувати гостренький салат з кабачків та шампіньйонів на зиму.
Інгредієнти:
Реклама
3 кг молодих кабачків
2 ст. л. солі з верхом
1,5 кг шампіньйонів
Реклама
Маринад:
200 г олії
200 г цукру
Реклама
150 г оцту
2 банки соусу Сацибелі від Руна
Приготування:
Реклама
Кабачки порізати півкільцями всипати сіль і добре перемішати. Залишити на 40-50 хв. Час від часу помішувати. Потім злити сік, але не сильно. Шампіньйони почистить, помити і нарізати пластинками. Змішати з кабачками.
Для маринаду змішати всі інгредієнти і закип’ятити. В цей киплячий маринад кинути кабачки з грибами і варити 30 хв.
Дати дві головки часнику почавленого. Ще варити 10 хв. Розкласти в стерилізовані банки. Стерилізувати 20 хв. Вихід 12 0,5- банок.
Смачного!
Олена Шевченко