Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за Україну на Херсонщині загинув ветеран АТО з Кривого Рогу

23 липня в бою за нашу Батьківщину загинув 49 – річний криворіжець Артур Кулик поблизу населеного пункту Кам’яне Херсонської області.

Трагічну новину повідомили на сайті КЗРК, – передає Інформатор.

Артур Павлович народився 8 квітня 1973 року у Кривому Розі. Після закінчення школи навчався в професійно-технічному училищі №39. Потім проходив строкову службу. Через два роки працевлаштувався у ВО «Кривбасруда» водієм автоколони №4. Згодом трудився гірничим робітником дільниці №15 шахти «Гвардійська».  З жовтня 2001 року трудився на КЗРК кріпильником дільниці №16 (спуску-підйому) шахти «Гвардійська». Зарекомендував себе як працьовитий, відповідальний і добросовісний робітник. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Гвардійська» і підприємства.

Протягом 2014-2015 років брав участь в антитерористичній операції. Відстоюючи суверенітет і незалежність України, зрозумів, що понад усе прагне жити у вільній і незалежній державі. Тому у 2017 році служив за контрактом ще пів року, захищаючи східні кордони країни від ворога.

25 лютого 2022 його було мобілізовано до лав Збройних сил України як досвідченого воїна. Бажання жити у вільній демократичній державі давало йому сили й наснаги боротися з окупантами.

Без чоловіка залишилася дружина Ірина Вікторівна, без батька – син Едуард.

Приносимо свої співчуття родині і близьким загиблого героя.

Олена Шевченко

Нагору