Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі водій таксі заснув за кермом і протаранив маршрутку: постраждали шестеро пасажирів

23 липня близько 10:00 на проспекті Миру водій таксі на Chevrolet Cobalt врізався в маршрутку №214. Постраждали шестеро пасажирів маршрутки і водій таксі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Перший міський, таксист рухався по дорозі у напрямку 95 кварталу від Центрального ринку. Під час руху водій втратив керування транспортним засобом через те, що заснув за кермом. В результаті автомобіль винесло на зустрічну смугу. Там біля зупинки «Героїв-підпільників» він лоб у лоб зіткнувся з пасажирським маршрутним таксі, яке в той момент рухалося по своїй смузі у напрямку площі Визволення з 15 пасажирами.

Внаслідок аварії легкими травмами відбулися шість пасажирів маршрутки, також травмувався водій таксі. На місце прибули представники поліції та три карети швидкої допомоги. Постраждалим пасажирам лікарі надали першу допомогу, а винуватця аварії забрали до лікарні з розбитим чолом.

Під час огляду автомобіля Chevrolet Cobalt правоохоронці виявили в салоні пляшку сидру, яка ймовірно могла стати причиною втрати концентрації водія.

В результаті зіткнення в обох машин розбиті бампери, пошкоджений капот та моторний відсік.

Фото: ТРК Рудана.

Олена Шевченко

Нагору