Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканці Криворізького району виявили на вулицях бойові снаряди

Після ворожих обстрілів на мирних вулицях Криворізького району залишаються активні боєприпаси. 18 липня рятувальники чотири разі виїжджали на виклики з приводу знайдених на подвір’ях бойових снарядів.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на рятувальників Кривого Рогу.

В Апостолівській міська ТГ в селі Перше травня на території приватного домоволодіння було виявлено предмет, схожий на сучасний касетний  бойовий елемент – 9Н210 від РСЗВ 220 мм «Ураган» – в кількості 1 одиниці. Також у селі Українка, 400 м на схід від населеного пункту, відкрита територія, заявники повідомили про предмет, схожий на сучасний реактивний снаряд від РСЗВ — 220 мм “Ураган”, в кількості — 1 од.

В Апостолівська міська ТГ, за межами села Новомар’янівка, 1,5 км на південь від населеного пункту, на полі, відкрита територія, було виявлено предмет, схожий на сучасний касетний бойовий елемент КОБЕ 3Б30 від РСЗВ — 220 мм “Торнадо-С”, в кількості — 1 од. 

В Зеленодольська міська ТГ, с  Велика Костромка, провулок Весняний, на території приватного домоволодіння було виявлено предмет, схожий на сучасний  касетний бойовий елемент 9Н210 від РСЗВ—220мм “Ураган”, в кількості — 1 од.

Рятувальники оперативно та безпечно для мешканців знешкодили всі знайдені снаряди.

Раніше ми писали про жорстокий обстріл окупантами Нікопольського району.

Олена Шевченко

 

 

Нагору