Кривий Ріг До сайту

Сезонні страви: готуємо хрумкі огірки по-корейські

Липень – сезон огірків. Якщо ви вже наїлися звичайних овочевих салатів, то можна переходити на новий рівень і приготувати огірки по-корейські.

Реклама

Інформатор ділиться з вами літнім рецептом огірків. Готуються легко, смакують всій сім’ї.

Інгредієнти:

Реклама

Огірки невеликого розміру – 0,5 кг, (краще вибирати з «пухирцями»);

Кріп – 1 пучок;

Сіль – 1 ч.л. з гіркою;

Реклама

Цукор – 2 ч.л.;

Часник – 3 зубчики (через прес);

Оцет 6% – 1 ст.л.;

Реклама

Олія рослинна – 40 мл. (оливкова а можна і соняшникова, підігріти до 60°);

Гвоздика – 2 шт.;

Запашний перець – 5 шт.

Реклама

Спосіб приготування:

Огірки розрізаємо на 2 частини та викладаємо в будь-яку ємність із кришкою. Додаємо всі інгредієнти. Обов’язково підігріваємо олію – це важливо. Спеції трохи розминаємо у ступці, але не в пилюку. Закриваємо кришкою і все трясемо. Відправляємо в холодильник на ніч.

Олена Шевченко