Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області водолази і рятувальники розшукують 6-річного хлопчика, який не розмовляє

7 липня у селі Проточі Царичанського району Дніпропетровської області зник 6-річний Василь Подкуйко його місцезнаходження й досі невідоме. До пошуків залучили рятувальників і водолазів.

Вже четверту добу тривають пошукові роботи. До розшуку 6-річного Василя залучено близько 200 поліцейських різних служб, пошуково-рятувальний кінологічний загін «Антарес», волонтери, місцеві жителі, – повідомляє Інформатор з посиланням на Поліцію Дніпропетровської області.

При пошуку правоохоронці використовують дрон з тепловізором, прочісують ліс, обстежують берег ріки, поступово розширюючи територію пошуку. Операція з розшуку дитини триває.

Сьогодні, 11 липня рятувальники проводять обстеження та перевірку колодязів, ям та акваторії річки у Царичанському районі.

Наразі місце перебування хлопчика невідомо. За фактом безвісного зникнення дитини в поліції відкрито кримінальне провадження. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що зниклий хлопчик не розмовляє. Виглядає на 6 років, має коротке русяве волосся, карі очі, повну статуру. Хлопчик вийшов з дому без одягу. У разі виявлення дитини чи будь-якої інформації про її місце перебування, прохання повідомити до поліції за телефонами: 102, (096) 884 83 94.

Олена Шевченко

Нагору