Сирні кільця трохи нагадують еклери, але набагато простіші у приготуванні. Ще одним плюсом є те, що у кільця можна помістити чимало крему.
Інформатор пропонує Вам приготувати смачні сирні кільця до чаю, кави або як самостійний сніданок.
Для тіста:
– борошно – 150 -170 гр;
– яйця – 4 шт;
– вода – 125гр;
– молоко – 125 гр;
– вершкове масло – 125 гр;
– Цукор – 5 гр.
– Сіль – 5 гр.
Для крему:
– сир 9% – 250 гр (м’який);
– згущене молоко – 50 гр;
– вершкове масло – 100 гр;
– Цукрова пудра – 60 гр;
– ванілін – 1 гр.
Приготування:
У каструлю з товстим дном додаємо воду, молоко, вершкове масло, сіль та цукор. Доводимо до кипіння середньому вогні. Зменшуємо вогонь до мінімуму і вводимо борошно, швидкими рухами лопаткою доводимо масу до однорідності, знімаємо з вогню.
Коли суміш трохи охолола вводимо по одному яйцю та збиваємо міксером.
За допомогою кондитерського мішка формуємо тісто у формі кілець на пергамент. Випікаємо при температурі 150 ° до золотистої скоринки (40-45 хвилин). Кільця повинні піднятися та підсохнути.
Крем:
Вершкове масло збиваємо міксером до біла, додаємо сир і згущене молоко, в кінці додаємо цукрову пудру, ванілін і збиваємо міксером.
Готові кільця розрізаємо вздовж, начиняємо кремом і присипаємо цукровою пудрою.
Олена Шевченко