Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Лінія розмежування відійшла на 50 кілометрів від Кривого Рогу углиб Херсонській області

Закінчується 129 день героїчної боротьби нашого народу з російськими агресорами. Усі ці дні Кривий Ріг живе, працює, робить все для зміцнення оборони і допомоги нашим захисникам.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на голову військової адміністраціі Кривого Рогу Олександра Вілкула.

Завдяки цій величезній роботі і, звичайно, героїзму і доблесті наших солдатів, ворог відсунутий на більш ніж 50 кілометрів від Кривого Ріг, і лінія розмежування проходить усередині Херсонської області. Ситуація знаходиться під суворим контролем ВСУ і Військовій адміністрації.

За офіційними даними Міністерства оборони України, ворог фіксує свої зусилля на утриманні зайнятих рубежів. Але далеко не все у нього виходить. По офіційному повідомленню Генштабу, на нашому напрямку був звільнений населений пункт Іванівка. Це було зроблено в результаті героїчних дій спеціальних штурмових підрозділів, які були посилені підрозділами групи військ “Каховка”.

Ворог продовжує артилерійський і ракетний обстріл уподовж лінія розмежування. Сьогодні під вогонь орків потрапили такі населені пункти в деокуповані території Херсона : Нововоронцовка, Оскорівка, Князівка, Біла Криниця, Білоусово і інші. Руйнування уточнюються. Керівництво Кривого Рогу надає допомогу в евакуації і розселенні в Кривому Ріг. Тим, хто залишається, відвозять продукти і інше необхідне. Відновлюється інфраструктура.

Що до самого Кривого Рогу, то у місті ситуація стабільна. Працює уся інфраструктура, місто продовжує посилено патрулюватися. Зміцнюються і будуються нові фортифікаційні лінії досить великого периметра. Ця робота як і раніше йде цілодобово.

Про те, як пройшла ніч на 2 липня у Криворізькому районі, Інформатор писав раніше.

Альона Свірідова

Нагору