Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

З 1 липня одна з найбільших АЗК знімає ліміти на продаж палива

У зв’язку з дефіцитом палива в Україні на АЗК були встановлені ліміти на покупку палива в одні руки. З 1 липня паливна компанія WOG знімає обмеження у продажу палива.

Також, на брифінгу народний депутат Андрій Герус повідомив, що в Україну надійшла достатня кількість палива, тому до кінця липня такі паливні обмеження на всіх АЗК країни будуть або підвищені, або ж зняті повність, – передає Інформатор.

“Мережа АЗК WOG прибирає обмеження на відпуск пального. З 1 липня знімаються усі ліміти на відпуск будь-якого виду пального на всіх АЗК мережі WOG. Нові умови відпуску діють для всіх учасників програми лояльності PRIDE. Також для власників картки PRIDE стає доступною купівля газу за готівку та банківські картки на тих АЗК, де відпуск пального відбувається виключно за безготівковий розрахунок”, – повідомили на сторінці АЗК WOG у Facebook.

Доречі, у Кривому Розі на багатьох автозаправках на табло вже з’явилися ціни на дизпаливо, бензин і газ. А це означає, що паливо відпускають без талонів, аже все ж таки з деякими обмеженнями на кількість літрів в одні руки.

Олена Шевченко

Нагору