Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

КРИВИЙ РІГ — МІСТО ФОРТЕЦЯ. Допомагаємо нашим талановитим криворізьким художникам створювати на стінах нашого міста нові мурали-обереги – про силу духу і незламність криворіжців

Новий мурал у Металургійному районі створений художником Ігорем Ветушинським у вигляді сучасного українського воїна з пронизливим поглядом Тараса Шевченка нагадує нам, що боротьба за Україну триває. На мою думку вийшло дуже круто!

Раніше Ігор зі своєю командою вже створили 2 мурали – на одному зображений образ криворізького воїна-козака, другий – із зображенням ворожої ракети, насадженої на зубці українського Тризуба. Ще один мурал про наш сталевий Кривий Ріг створила інша криворізька художниця при вході до парку Богдана Хмельницького.

Ми за приватні кошти профінансували чудові проекти, забезпечили художників матеріалами та всім необхідним для роботи.

Усі ми пам’ятаємо ті дні, коли орки намагалися прорвати оборону перед містом, але завдяки мужності наших захисників та величезній роботі всіх криворіжців ворожу орду було зупинено та відкинуто назад. Ми всі об’єдналися заради своєї Батьківщини та Перемоги. Ці мурали – вдячність кожному, хто долучився до оборони рідної землі.

Кривий Ріг – місто фортеця! І цей мурал стане ще одним нагадуванням про те, що криворіжців ніхто не зможе зламати та перемогти!

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

Нагору